Mamuca İlkokulu


Vizyon: ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUNUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SAYGI, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ BİR GELİŞME İÇERİSİNE GİREN, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ MODEL BİR OKUL OLMAK.

Misyon: İLGİ VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA KAPASİTELERİNİ KULLANABİLEN, SOSYAL BECERİLERİ OLAN, EĞİTİM TEKNOLOJİSİNDEN YARARLANAN, BİLGİ VE BECERİLERLE DONATILMIŞ, BİLGİYİ ÜRETEN VE KULLANABİLEN, ÇOK YÖNLÜ, SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİREN, MUTLU VE BAŞARILI BİR OKUL OLMAK.

Başarılar: 2019-2020 YILI ZEKA OYUNLARI TURNUVASI (MANGALA DALINDA) HALİLİYE 1. ŞANLIURFA 7.

Saatler: 08:20- 14:55
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Ingilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLERİN BİR KISMI ÜCRET KARŞILIĞI ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE GİTMEKTEDİR. KENDİ ARACINIZLA GİDİŞ GELİŞ DE MÜMKÜNDÜR.
Sportif Etkinlikler: Ilkokul sınıflar arası futbol turnuvası, koşu yarışmaları, seksek yarışmaları.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Ilkokul bünyesinde 1 anasınıfi 4 sınıf bulunmaktadir.ilkokul bünyesinde öğrenci sayımız 195 dir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda 1 adet basketbol sahası 1 adet futbol sahası, zeka oyunları atölyesi, spor odası, oyun parkı, piknik alanı mevcuttur.

Telefon - 05075029993

Belgegeçer - (507) 502 9993

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mamucaioo.meb.k12.tr

Adres - Mamuca Mahallesi Haliliye/Şanlıurfa

Öğretmen :6
Öğrenci :201
Derslik :5
Spor Salonu :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1290
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam öğretim

Yerleşim Yeri - ŞANLIURFA ili (Merkez) Haliliye ilçesi Mamuca mahallesi Mamuca Ilkokulu. Mamuca köyü Kısas beldesine yakın olmasından dolayı imkanlara ulaşım kolaydır.Kisas beldesinde 1 sağlık ocağı 3 eczane ,marketler, fırın, lokanta çeşitli mağazalar bulunmaktadır.

Adres - Mamuca Mahallesi Haliliye/Şanlıurfa

Ulaşım Servis veya özel araçlarla sağlanmaktadır. UCRET KARŞILIĞI ÖĞRETMEN SERVISI VARDIR. Okulumuzun yolu asfalt olup merkez ile ulaşım yaklaşık 35 dk. sürmektedir. Merkeze 2 farklı yoldan gidiş geliş imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık UZAKLIK YAKLAŞIK 25 KM. ÖĞRETMENLERİN BİR KISMI ÜCRET KARŞILIĞI ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE GİTMEKTEDİR. KENDİ ARACINIZLA GİDİŞ GELİŞ DE MÜMKÜNDÜR.